Goedkope Software voor alle ouders

Schoolspot.nl is een ICT-webwinkel voor iedereen in het basis- en speciaal onderwijs. Ouders met een kind in het basisonderwijs kunnen hier met veel korting software, hardware, digitale leermiddelen en andere ICT-gerelateerde producten bestellen. 

Schoolspot sluit slimme overeenkomsten met leveranciers en kan hierdoor kortingen geven op de producten. Daarnaast hebben basisscholen vaak al een gedeelte betaald voor thuisgebruik van bepaalde softwarepakketten, waardoor jullie kunnen profiteren van onderwijskorting op schoolspot.

Wat is er te koop op schoolspot.nl?

Het assortiment bij schoolspot.nl is zeer uitgebreid. Je kunt er terecht voor software van bijvoorbeeld Microsoft, Adobe, McAfee en Symantec. Maar ook voor laptops, tablets, educatieve software en cursussen. Er is keuze uit ruim 600 artikelen.

Gratis account aanmaken

Om bij schoolspot te kunnen bestellen, heb je een account nodig. Een account aanmaken doe je in enkele simpele stappen en is bovendien geheel gratis. Je ontvangt na de registratie een e-mail met je inloggegevens. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen.