et Buut Breed

et Buut Breed organiseert het hele jaar door, brede school workshops voor alle kinderen van et Buut!

 

 

Workshops et Buut Breed

Vanaf dit schooljaar organiseert et Nabuut de et Buut Breed Workshops niet meer zoals zij dat altijd deed. De Gemeente Zaanstad, subsidieverstrekker Brede School Workshops op alle basisscholen in Zaanstad, verbiedt et Nabuut een hoger bedrag dan 2 euro per uur voor de gesubsidieerde workshops te vragen. et Nabuut mag het gesubsidieerde bedrag nu niet meer over de gesubsidieerde en de eigen workshops verdelen. Daardoor kan et Nabuut geen eigen workshops meer organiseren. Deze worden onbetaalbaar.

Door dit besluit van de Gemeente Zaanstad kan et Nabuut helaas nog maar 35 gesubsidieerde workshops organiseren in plaats van de 110 workshops in alle andere jaren. Ook kunnen nog maar 400 kinderen zich voor deze workshops inschrijven in plaats van gemiddeld 1300 kinderen in de voorgaande jaren.
De et Buut Breed Workshops gaan het komen schooljaar dus in een afgeslankte vorm verder.

Voor het inschrijven van de workshops maken wij gebruik van een webwinkel. Deze webwinkel, met de naam GRAS,  is beschikbaar gesteld en wordt beheerd vanuit  de Gemeente Zaanstad. U kunt uw kind daar voor de Brede School Workshops inschrijven.
De inschrijving start woensdagavond 9 januari 2019 om 20.45 uur.
Dan worden de workshops voor de kinderen in de webwinkel opengesteld om in te kunnen schrijven.
Klik hiernaast om bij de Webwinkel te komen: GRAS – inschrijven Brede School Workshops.

Inschrijven betekent niet automatisch geplaatst zijn. Pas al u uw inschrijvingen via iDeal afgerekend heeft en u van ons een bevestiging ontvangen heeft, zijn ze definitief. Workshops kunnen later niet meer worden geannuleerd.