Freekids

Freekids heeft speciaal voor et Buut een prachtig aanbod ontwikkeld waar we hartstikke blij mee zijn! Schrijf je snel in!

Freekids

Samen met onze buitenschoolse opvangpartner Freekids kunnen kinderen op een zeer prettige manier al vanaf 7.00 uur tot maar liefst 18.30 uur bij ons de dag doorbrengen!

Deze partijen zijn zo goed op elkaar afgestemd dat wij een doorgaande lijn hebben weten te creëren. Het is net alsof de schooldag gewoon nog wat langer doorloopt. Dezelfde regels, dezelfde klassen in gebruik, geen harde overgangen en dus een ongelooflijk fijne plek voor kinderen als de ouders nog wat langer aan het werk zijn!

Freekids is onze opvangpartner. De opvang vindt dan plaats op dezelfde manier als nu, dus voor de kinderen blijft er een fijne opvangplek op et Buut!

U kunt zich inschrijven via https://www.freekids.nl/inschrijven

Voor meer informatie over opvang passend bij uw individuele situatie kunt u contact opnemen met Freekids via 075 -640 92 23 of [email protected] Geeft u daarbij alstublieft aan dat het gaat om opvang voor et Buut. Freekids heeft namelijk een speciaal aanbod voor ouders van et Buut.