Inschrijfprocedure

Wordt uw kind volgend schooljaar vier jaar? Weet u al voldoende van de school en wilt u uw kind aanmelden? Schrijft u uw zoon of dochter dan in vóór 15 maart. Wij laten u dan vóór 1 mei weten of uw kind geplaatst kan worden.

 

Inschrijfprocedure

Wordt uw kind volgend schooljaar vier jaar? Weet u al voldoende van de school en wilt u uw kind aanmelden? Meld uw zoon of dochter dan aan vóór 15 maart. U kunt mailen naar onze administratie [email protected]. Wanneer we het formulier (verkrijgbaar bij de administratie) hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging. Wij laten u dan vóór 1 mei weten of uw kind geplaatst kan worden.

Als uw kind geplaatst kan worden, wordt hij of zij ingedeeld in één van onze kleutergroepen. Bij de plaatsing van kinderen in een groep, kijken wij naar verschillende factoren zoals bijvoorbeeld de verdeling van jongens en meisjes en de onderwijsbehoeften van kinderen. Het is niet mogelijk om een voorkeur voor een leerkracht aan te geven. Bij de overgang van groep 2 naar groep 3, vindt opnieuw een zorgvuldige verdeling plaats. Ook dan kunnen ouders geen voorkeur aangeven voor een leerkracht of bij welke kinderen ze in de groep komen.