De Buutapp

Op et Buut hebben wij een eigen app! Hartstikke fijn om nieuwsberichten van de leerkracht te ontvangen, de kalender te koppelen aan je smartphone of om bijvoorbeeld een gesprek in te plannen. Handig!

Buutapp

Op et Buut vinden we het belangrijk om duidelijk te communiceren met ouders. Inmiddels heeft iedereen een smartphone en zijn we gewend aan snelle communicatie. Daar werken we graag aan mee, middels een app! De Buutapp!

In de Buutapp kunt u algemene nieuwsberichten lezen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de groep van uw kind. Daar ontvangt u alleen berichten van de betreffende leerkracht. Dit gaat middels een wachtwoord, dus niet iedereen heeft hier toegang tot, en dat is wel zo fijn.

De kalender kunt u eenvoudig koppelen aan uw smartphone kalender. Natuurlijk staan er ook activiteiten in die misschien niet voor uw kind(eren) van toepassing is. Ook hier is aan gedacht, want dan maakt u simpelweg een selectie van de activiteiten die gesynchroniseerd moeten worden.

En last but not least….de gesprekkenplanner is ontzettend handig om u in te schrijven voor een gesprek bij de leerkracht. Zij zetten een datum open, zodat u thuis, al netflixend, een datum en tijd kunt uitkiezen die geschikt is.

Reuze handig toch? In onze handleiding vindt u alle informatie en natuurlijk waar de app te vinden is.