Kennismaken met et Buut

Uw kind mag straks naar de basisschool. Maar welke wordt dat? Dat is een heel belangrijke keuze. Graag helpen wij u daarbij. U bent van harte welkom op een van onze kennismakingsmomenten.

14 mei 2018     Informatieochtend 9.30 uur – 10.30 uur

Tijdens dit bezoek kunt u kennismaken met de school. We vertellen u alles over onze school en onze werkwijze en visie. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijgt u gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wilt u langskomen op een van deze momenten, geeft u zich dan op via 075 616 5701 of stuur een e-mail naar [email protected]

Kom langs en leer onze school kennen. We verheugen ons op uw komst!

Inschrijfprocedure
Weet u al voldoende van de school en wilt u uw kind aanmelden? Open dan het aanmeldformulier onder aan deze pagina. Wanneer we het getekende formulier hebben ontvangen, ontvangt u van ons een inschrijvingsbevestiging.

Wordt uw kind volgend schooljaar vier jaar? Schrijft u uw zoon of dochter dan in vóór 15 maart. Wij laten u dan vóór 1 mei weten of uw kind geplaatst kan worden. Als er geen plek is voor uw kind, kunt u hem of haar via een mail naar [email protected] aanmelden voor de wachtlijst.

De wachtlijst geldt slechts voor dat schooljaar en die groep (of dat leerjaar). Aan het einde van het schooljaar vervalt de wachtlijst en vragen we u zich opnieuw schriftelijk/via de mail aan te melden voor het volgende schooljaar.

Verhuizing
Wanneer u uw kind(eren) vanwege een verhuizing of een andere reden graag de overstap naar onze school wilt maken, dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Wij bereiden ons ook in deze graag goed voor. Vandaar dat wij bij een overstap voorafgaande aan het kennismakingsgesprek altijd contact met de huidige school opnemen. Zij geven ons informatie over de ontwikkeling, het gedrag en de resultaten van uw kind. Vervolgens wordt gekeken of wij de eventuele zorg kunnen bieden. Het is dan ook van belang dat u voorafgaand aan het eerste kennismakingsgesprek de huidige school op de hoogte stelt.