Kom kennismaken!

De keuze voor een nieuwe school is ontzettend lastig. Er zijn nogal wat scholen! Op de website heeft u vast al veel informatie kunnen vinden, maar het échte et Buut gevoel…dat is moeilijk over te brengen. Daarom vinden we het fijn om gewoon even kennis te maken! U bent van harte welkom om de sfeer te proeven!

Kennismaken

Uw kind mag straks naar de basisschool…maar welke school wordt dat? Een lastige, maar zeer belangrijke keuze. Om het wat makkelijker te maken, kunt u langskomen tijdens onze open dagen. Dan is de keuze voor et Buut waarschijnlijk snel gemaakt! Er zijn een aantal vaste momenten om langs te komen voor een kennismaking.

Informatieochtend

I.v.m. de huidige situatie romdom Corona zullen de informatieochtenden van het schooljaar 2019-2020 niet meer plaatsvinden. Voor vragen kunt u mailen naar: administratie@etbuut.nl.

De informatieochtenden starten om 9.00 uur. We geven een rondleiding en vertellen u alles over onze school, onze werkwijze en visie. Na de rondleiding is er tijd voor een kopje koffie of thee en mag u ons het hemd van het lijf vragen. Figuurlijk natuurlijk.

Wilt u langskomen op een van deze momenten? Geeft u zich dan op via ons telefoonnummer  075 616 5701 of stuur een e-mail naar administratie@etbuut.nl Lukt het niet op deze dagen? Dan vinden we, in overleg, écht wel een ander moment! Neem dan ook even contact met ons op.

Kom langs, en leer ‘de Buuters’ kennen. We kijken ernaar uit!

De Open dag

Tijdens de ‘Open Dag’ verzorgen kinderen van et Buut de rondleidingen door de school. Zij zorgen voor een kopje koffie of (mét eigengemaakte appelflapjes!) en vertellen u alles over onze school. Zij weten er immers het meeste vanaf! Daarnaast kunt u kennismaken met de directie en staan zij klaar om uw vragen te beantwoorden.

Verhuizing

Wanneer u uw kind(eren) vanwege een verhuizing of een andere reden graag de overstap naar onze school wilt maken, dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Wij bereiden ons ook in deze graag goed voor. Vandaar dat wij bij een overstap voorafgaande aan het kennismakingsgesprek altijd contact met de huidige school opnemen. Zij geven ons informatie over de ontwikkeling, het gedrag en de resultaten van uw kind. Vervolgens wordt gekeken of wij de eventuele zorg kunnen bieden. Het is dan ook van belang dat u voorafgaand aan het eerste kennismakingsgesprek de huidige school op de hoogte stelt.

 

Lees meer over: