Kom kennismaken!

De keuze voor een nieuwe school is ontzettend lastig. Er zijn nogal wat scholen! Op de website heeft u vast al veel informatie kunnen vinden, maar het échte et Buut gevoel…dat is moeilijk over te brengen. Daarom vinden we het fijn om gewoon even kennis te maken! U bent van harte welkom om de sfeer te proeven!

Kennismaken

Uw kind mag straks naar de basisschool…maar welke school wordt dat? Een lastige, maar zeer belangrijke keuze. Om het wat makkelijker te maken, kunt u langskomen tijdens onze open ochtenden. Dan is de keuze voor et Buut waarschijnlijk snel gemaakt! Er zijn een aantal vaste momenten om langs te komen voor een kennismaking.

Rondleiding

De rondleidingen vinden op school plaats. Meldt u zich vooraf even aan via [email protected]?

Dag Datum tijd
Vrij 21-06-2024 9.00 -11.00 uur = VOL

Onderaan deze pagina is ook alvast een filmpje met een rondleiding van onze school te zien. Heeft u toch aanvullende vragen? Mail dan naar: [email protected] of kom op een van bovenstaande data gezellig langs!

Verhuizing

Wanneer u uw kind(eren) vanwege een verhuizing of een andere reden graag de overstap naar onze school wilt maken, dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Wij bereiden ons ook in deze graag goed voor. Vandaar dat wij bij een overstap voorafgaande aan het kennismakingsgesprek altijd contact met de huidige school opnemen. Zij geven ons informatie over de ontwikkeling, het gedrag en de resultaten van uw kind. Vervolgens wordt gekeken of wij de eventuele zorg kunnen bieden. Het is dan ook van belang dat u voorafgaand aan het eerste kennismakingsgesprek de huidige school op de hoogte stelt.

 

Lees meer over: